Dit gruwelijke toetsenbord is nu gratis bij KFC [video]

KFC Traytyper Wie had ooit gedacht dat de beste uitvinding sinds de selfie-bh van een fastfoodketen zou komen?

Hotwings eten en met je tablet spelen. Een gouden combinatie. Alleen jammer van de vette vingers op het display. De beste patenten komen voort uit real-life frustraties. Eigenlijk is het niet eens zo gek dat KFC de definitieve oplossing presenteert.

De KFC Traytyper is een flinterdun toetsenbord dat je gratis krijgt bij je bestelling. In plaats van een papieren placemat met fastfood-weetjes ligt de traytyper nu op ieder dienblad in Duitsland – misschien binnenkort ook in de Nederlandse vestigingen.

Je zou misschien verwachten dat de Traytyper niet meer dan een velletje plastic is dat je over je display legt. Niets is minder waar. Hoe het dan wel werkt? Het ding maakt zo waar een draadloze verbinding met je tablet of smartphone. Het resultaat is een volledig functioneel en fraai vormgegeven toetsenbord. De matjes zijn bovendien afwasbaar, dus die kunnen na het inleveren probleemloos worden doorgegeven aan een volgende klant. Laten we hopen dat KFC ook daadwerkelijk de moeite neemt om ze iedere keer schoon te maken! Of KFC in de toekomst nog met andere tech-innovaties zal komen is vooralsnog onbekend. Het is echter niet hun eerste: onlangs kwam men met een eetbare koffiebeker.

Bekijk de traytyper in onderstaande video:

[gv data=”mVhruxOKwXA”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *