Dit hebben Fall Guys en Fortnite gemeen

Dit hebben Fall Guys en Fortnite gemeen

Ja, ze zijn allebei een Battle Royale game. Maar er zijn nog meer overeenkomsten tussen Fall Guys en Fortnite.

En dat is een vervelende overeenkomst. Namelijk het feit dat zowel Fall Guys als Fortnite kampen met vervelende cheaters. De grootste groep cheaters zijn te vinden op de PC. Simpelweg omdat het op een console een klap moeilijker is om vals te spelen dan op de computer.

En daarmee komt er nog een overeenkomst tussen Fall Guys: Ultimate Knockout en Fortnite. Namelijk dat Mediatonic, het bedrijf achter de game, hetzelfde anti-cheat software mechanisme gaat gebruiken als men nu gebruikt met Fortnite. In een reactie op Twitter stelt het bedrijf ervan op de hoogte te zijn dat Fall Guys helaas kampt met cheaters.

Met een grote update moeten een groot deel van de cheaters weggeveegd worden. De verwachting is dat die update de komende weken uitgerold gaat worden. Mogelijk nog voor de komst van het volgende seizoen in Fall Guys: Ultimate Knockout, volgende maand

Het is overigens niet zo dat het een gouden wondermiddel is. Zo hebben sommigen cheaters nog steeds vrij spel, ondanks de anti-cheat technologieën in de game. Het is en blijft een kat- en muisspel tussen ontwikkelaars en valsspelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *