Dit hoesje maakt van je iPhone een dual sim-toestel

Auteur: , 2 Reacties
Dit hoesje maakt van je iPhone een dual sim-toestel

Oplossing voor de veelreizigers met een iPhone onder ons. Dit hoesje geeft je een extra slot voor een tweede simkaart.

Gedoe met twee telefoons, meerdere simkaarten of een smartphones van een onbekende merken moeten gebruiken die wél dual-sim aanbiedt. Nee, het leven van iemand met meerdere sims (privé en werk, bijvoorbeeld) is niet altijd even makkelijk. Digirit zegt een oplossing te bieden voor de iPhone 5/5s-gebruikers: een hoesje waar je er meerdere in kunt stoppen en naadloos aansluit in het simkaartslot van Apple’s smartphone.

Hij biedt plaats aan een nano- en een microsimkaart. In feite is het gewoon een adapter die de simkaartaansluiting naar de achterkant van een hoesje verplaatst en vermenigvuldigd. Via de instellingen kun je vervolgens selecteren welke simkaart wil je gebruiken. Je standaard abonnement, of dat goedkope sim-only dealtje. We noemen maar wat.

De iPhone-cover heet SIM+. Het zit momenteel nog in de opstartfase. Via crowdfundingsite HWTrek proberen ze 40.000 dollar op te halen om hem naar de markt te brengen, waar hij vanaf 55 dollar (40 euro) in de prijslijsten wordt gezet.2 reacties

Ik ben veel in het buitenland dus dit zal voor mij ideaal zijn! Ik ga gelijk wat research doen en eventueel helpen sponsoren.
Koning idee en uitvoering!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).