Dit horloge van 11.000 euro vertelt NIET hoe laat het is

Zwitsers horlogemerk komt met horloge zonder tijd Een Zwitserse horlogemaker heeft besloten om het over een hele andere boeg te gooien met zijn laatste design.

Horlogemaker Hautlence komt namelijk met een horloge dat je niet vertelt hoe laat het is. Het horloge is onderdeel van de nieuwe serie genaamd ‘The Playground Labyrinth watch’ en beschikt dus niet over een wijzer- of nummerplaat. Wel beschikt het over een doolhof, waardoor je het ‘horloge’ als spelletje kan gebruiken. De modellen zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar en zullen zo’n 11.000 euro gaan kosten.

Daarnaast beschikt elk model over een leren bandje van alligator-leer. Het Zwitserse merk wordt voornamelijk gepromoot door ex-Manchester United voetballer Eric Cantona. Hij is dan ook te zien in de nieuwe promotievideo voor het horloge. Volgens Hautlence moet het horloge je terugnemen naar je kindertijd, waar tijd geen rol speelde en je je fantasie de vrije loop kon laten. Het is dan ook de bedoeling dat het horloge ervoor zorgt dat je je niet druk maakt om de tijd, maar daar moet je dus wel 11.000 euro voor over hebben.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *