Dit iPhone 8 concept moet je zien

Zal de iPhone 8 er echt zo uit gaan zien?
Niet alleen omdat het hartstikke gaaf is.

Op YouTube is een video van de iPhone 8 opgedoken. De video is gemaakt door Thadeu Brandão, waarin een iPhone te zien is met een randloos scherm. Het iPhone concept lijkt van de achterkant op een iPhone 7, maar wanneer de telefoon wordt omgedraaid worden we verrast met een prachtig randloos scherm.

[gv data=”YOvfh3tbK-U”][/gv]

Om ruimte te maken voor het LCD of OLED scherm (wordt in de video niet duidelijk gemaakt) lijkt het erop dat er een USB3 aansluiting op de bovenkant van de telefoon zit. De thuisknop zit nog op dezelfde plek, maar is hij geïntegreerd in het scherm.

De video laat ook een flink aantal verzonnen UI’s zien die een beetje op dezelfde manier gebruik maken van de thuisknop als de Macbook Pro Touch Bar.

Maar is dat wel een goed idee? De thuisknop heeft al zoveel taken; je drukt erop om naar je startscherm te gaan of raakt hem aan om je telefoon te ontgrendelen. Als je de knop indrukt en vasthoudt kun je met Siri praten.

Waarschijnlijk kun je op de thuisknop tikken als je in een app bent, waardoor er iets gebeurt in die app. Bijvoorbeeld het afspelen of pauzeren van muziek. Als je dan daadwerkelijk drukt op de knop, zal je terugkeren naar het startscherm.

Meer nieuws over de ihone 8? Check dit laatste gerucht!

Nog geen reacties

  1. Ik kan er van uit gaan dat jullie inmiddels ook wel weten dat al deze concept video’s niet echt zijn. Met dit soort berichten denken mensen dat dit allemaal echt is. En het lijkt alsof jullie dat ook denken. Apple laat pas wat van hun toestel zien na de presentatie jaarlijks in oktober. Alles wat je daarvoor ziet is fictie. Beetje jammer dat jullie aan die hype cultuur mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *