Dit is Apple van plan met de nieuwe AirPods

Airpod
Er staan een aantal verbeteringen op het programma.

De eerste generatie AirPods werden in september 2017 gepresenteerd. De draadloze dopjes doen wat je wenst van een oordopje, maar daar is ook alles mee gezegd. Voor dit jaar heeft Apple vermoedelijk een modeljaar update op de planning staan. De AirPods worden op een aantal punten verbeterd, weet Bloomberg.

Met deze update maakt Apple de AirPods een stukje aantrekkelijker. Zo kunnen de nieuwe modellen volgens het bericht tegen water en krijgt het product een nieuwe chip. Met deze nieuwe chip zal het mogelijk zijn om Siri te activeren middels de bekende stemcommando ‘Hey Siri!’. De huidige AirPods beschikken al over de stemassistent, maar vereisen een fysieke handeling om Siri te activeren.

De feature om AirPods waterproof te maken klinkt voor velen als muziek in de oren. Met deze update hoeft men zich niet langer zorgen te maken als de dopjes worden meegenomen naar het zwembad of strand. In hoeverre ze tegen water kunnen is afwachten. Zo kunnen iPhones enkel tegen spatwater, maar kun je met een Apple Watch daadwerkelijk zwemmen.

Wanneer we de nieuwe AirPods mogen gaan verwachten is niet duidelijk. Mogelijk onthult Apple ze een jaar na de introductie van de huidige modellen. Dat is in september 2018.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *