Dit is de All New HTC One


Over iets meer dan een maand onthullen de Taiwanezen het nieuwste HTC-vlaggenschips op grootse evenementen in Londen en New York, maar we kijken nu alvast naar de eerste duidelijke afbeelding van de All New HTC One. Ja, zo schijnt ‘ie echt te gaan heten.

De naam All New HTC One werd eerder vandaag bevestigd door @evleaks, die er met dergelijke info doorgaans niet snel naast zit. Eerder werd aangenomen dat de telefoon de ietwat belachelijke naam HTC One Two zou krijgen. Ook HTC One+ deed de ronde, maar dat zou toch meer klinken als een kleine update. Hoe dan ook: HTC blijft met naamgeving stoeien, want echt lekker bekt ‘All New HTC One’ ook niet. Hou er dus sterk rekening mee dat HTC de toevoeging “all new” alleen tijdens de introductie gebruikt en de telefoon straks gewoon weer HTC One zal heten.

All New HTC One

Terug naar het uiterlijk. Op deze persafbeelding – eveneens gelekt door @evleaks – is te zien dat de smartphone er qua vorm er ongeveer hetzelfde uitziet als de huidige HTC One, met meer afgeronde hoeken. Het scherm groeide tot 4,9 inch en de bezels zijn dunner geworden. De speakergrille is aan de bovenkant iets kleiner dan aan de onderkant en de frontcamera is meer naar het midden verplaatst. De knoppen onderaan zijn ook verdwenen, die worden vervangen door digitale exemplaren op het scherm.

All New HTC One

Aan de achterkant valt op dat HTC twee camera’s heeft geplaatst. Een feature die eerder al uitlekte.

Aangenomen wordt dat de All New HTC One is uitgerust met een Snapdragon 800-chipset en over 2 GB aan werkgeheugen beschikt. De All New One (went de naam al?) draait op Android 4.4.2, met de nieuwste versie van HTC Sense eroverheen.

Ter referentie hieronder de huidige HTC One, die onlangs in het goud werd uitgevoerd.

Gouden HTC One komt shinen in Nederland

Nog geen reacties

 1. Zo blij dat ik NIET op deze ‘nieuwe’ One gewacht heb! Lekker Nexus 5 gekocht ( óók Snapdragon 800 ). Kijk met een jaar wel weer waarmee ze op de proppen komen..

 2. Kunnen jullie wel lezen?
  Evleaks meldt: ‘The All New One’ en jullie maken er ‘All New HTC One’ van.
  Volledige naam inclusief merknaam zou dus worden: HTC The All New One.

 3. Ziet er prima uit, maar toch vind ik het jammer als hij inderdaad gewoon de Snapdragon 800 krijgt. Niet dat die SOC nu zo traag is, maar daarmee is hij niet zo future-proof als zijn voorganger was. Het voor mij bijvoorbeeld nu niet zoveel zin om te upgraden van de huidige One.

  Ik denk dat ik maar eens een jaar over ga slaan en wacht op de Even Newer One 2015 ofzo.

  • @RRenault:
   Is helaas niets anders voorhanden aan SOC’s van Qualcomm en NVIDIA op dit moment. Ze moeten wel dus.

   De Tegra 4 en Qualcomm Snapdragon 800 zijn momenteel echt de snelste geloof ik, beiden quadcores

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *