Dit is de beste kartonnen doos die je ooit hebt gezien

Rapid Packing Container
Het is tijd voor een revolutie in dozenland, dachten twee studenten. Ze vonden daarom de doos opnieuw uit.

In de Verenigde Staten alleen al worden op jaarbasis 100 miljard(!) dozen geproduceerd. Dozen die moeilijk te openen zijn, het milieu schaden en moeilijk in te pakken zijn. Althans, dat zeggen twee studenten van de Albert Nerken School of Engineering. Zij hebben een -naar eigen zeggen- revolutionaire doos ontwikkeld die een einde maakt aan deze problemen: de Rapid Packing Container (vrij vertaald: snel-inpak-doos).

Met één druk open

Deze doos gebruikt 15 tot 20 procent minder karton en heeft een gemakkelijkere inpakmanier. Je maakt hem niet alleen dicht door te vouwen, er is ook een plakstrip aangebracht. Het gaafste is echter nog hoe je ‘m opent. Met een druk op de knop, pardon, ruk aan het karton valt de doos uit elkaar als een verwelkte roos. Check het hieronder:

[gv data=”xExVzADFeWo”][/gv]

De volgende stap is het verkrijgen van patenten en het realiseren van de productie. We zijn benieuwd of het ze gaat lukken.

Nog geen reacties

  1. handig voor bij de post om even te kijken wat iemand besteld heeft, het eruit halen en hem vervolgens terug in elkaar te zetten zonder dat iemand heeft gezien dat de doos uit elkaar is geweest…
    Verder leuk bedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *