Dit is de Bluetooth cryptowallet van Ledger

Dit is de Bluetooth cryptowallet van Ledger
Uiteraard gepresenteerd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Ledger is wereldwijd bekend van de Nano. Een hardware cryptowallet waar je coins veilig offline kunt stallen. Zeer handig als je beschikt over cryptocurrency en je wilt altijd toegang hebben tot je coins. Staan je cryptomunten immers opgeslagen bij een online exchange, dan kun je niet bij je coins als er bijvoorbeeld een storing is. Denk aan het enorme platform Binance, die 2018 enkele uren offline was.

In Las Vegas heeft Ledger een nieuw product getoond, genaamd de Nano X. Net als de Nano, gaat het hier om een cryptowallet. Het nieuwe is dat dit apparaatje over Bluetooth beschikt. Daardoor kan de Nano X door middel van deze draadloze verbinding verbonden worden met mobiele apparaten. Waar de Nano (S) compatibel is met een desktop of laptop, kun je de Nano X ook op een smartphone of tablet gebruiken.

De Nano X communiceert met een speciale mobiele applicatie van Ledger. De app is vanaf 16 januari te vinden in de Apple App Store en de Google Play Store. De veiligheid wordt nog steeds gegarandeerd. Zo is er onder meer een persoonlijke privésleutel nodig om transacties te versturen met het apparaatje.

[gv data=”5xkqIwFWMoM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *