Dit is de donkere versie van iOS 11

Dit is de donkere versie van iOS 11
Maar hij is nog niet officiëel

Donkere thema’s zijn niet nieuw. In het verleden zijn er al veel apps die dergelijke opties hebben geïntroduceerd. Voor iOS zijn er talloze beta’s geweest, maar er kwam nooit een officiële modus uit.

Zou het kunnen dat iOS 11 wel zo’n donkere modus heeft? YouTuber iTwe4kz vond uit dat iOS 11 beschikt over een soort donkere modus en maakte er een filmpje over.

[gv data=”GwtDJhi-e9Y”][/gv]

In het filmpje kun je zien dat iTwe4kz op een bepaalde manier ervoor zorgt dat de achtergrond van de iPhone zwart wordt. We moeten hierbij wel vermelden dat het niet gaat om een feature met de naam donkere modus.

iOS heeft een optie om alle kleuren om te keren in. In het Engels invert colors. Dit is een toegankelijkheidsoptie op iOS.

Maar iTwe4kz merkte op dat Apple nog een tweede omgekeerde optie heeft toegevoegd in iOS 11 namelijk slim omkeren (oftewel smart invert). Dit betekent dat iOS een donker thema krijgt, maar niet alle kleuren worden omgekeerd.

Verder veranderd ook de tint van het display als je deze feature gebruikt.

Voor nu lijkt dit de onofficiële donkere modus en omdat iOS 11 nu nog in de beta versie zit, kan het ook zijn dat er in de herfst een echte donkere modus uitkomt. (Via Ubergizmo)

De belangrijkste vernieuwingen van iOS 11 lees je HIER.

2 reacties

    • @turbobrick: hmmmm niet in android N toch …. zat in de beta maar is er uit gehaald ( ik heb het over een SYSTEM WIDE dark mode en niet een aangepaste schil of app )

      En al zit het in android N … maar 9% van de apparaten heeft android N 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *