Dit is de dunste Samsung-telefoon ooit: de Galaxy A7

Galaxy A7
Ook Samsung zet fors in op het afslanken van telefoons.

Samsung gaat door met zijn metaaloffensief. Na de Galaxy A3 en de Galaxy A5, beiden gestoken in een metalen behuizing, is het de beurt aan de Galaxy A7. Een telefoon die voorzien is van een fors 5,5 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onder de kap huist een 64 bit Snapdragon 615-processor die zijn werk doet op een kloksnelheid van 1,5GHz, ondersteund door 2GB aan werkgeheugen. De telefoon beschikt over 16GB opslagruimte en krijgt zijn stroom van een 2600mAh accu. Platen schieten gaat met een 12 megapixel camera aan de achterkant, en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Galaxy A7 weegt 133 gram en meet 150,9×75,9×6,3mm. Met die dikte van 6,3 mm is het de dunste telefoon die Samsung ooit heeft uitgebracht.

Het is nog niet bekend of de Galaxy A7 ook een Nederlandse introductie krijgt. We hebben wel een Maleisische prijs voor het toestel: daar kost ‘ie 350 euro. (via soyacincau)

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_A7/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

    • @av_diver: Dat is een foute aanname. Omdat een “niet nader genoemd merk” last had van buigende telefoons, wilt het niet zeggen dat dat bij alle mobielen zo is. Bij hen lag het namelijk aan een constructiefout, niet aan de materiaalkeuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *