Dit is de échte naam van Star Wars Episode VIII

Star Wars Episode VIII heeft een naam
Het achtste deel uit de populaire serie is dichterbij dan je denkt.

Hoewel het al een tijdje geleden is dat Star Wars VII: The Force Awakens op het witte doek verscheen, kunnen de fans zich op dit moment vermaken met het speciale Star Wars: Rogue One in de bios. Dit is het eerste deel uit de ‘Anthology Series’ van spin-off films voor Star Wars. Episode 8 van het officiële verhaal komt echter steeds dichterbij.

Vandaag maakte Lucasfilm op haar speciale Star Wars-website bekend dat het achtste deel ‘Star Wars: The Last Jedi’ gaat heten. Zoals je kunt zien gaat het episodenummer verloren door de nieuwe naam.

Het nieuwste Star Wars-verhaal is voor het eerst geregisseerd door Rian Johnson. Johnson ken je wellicht al van films zoals Looper, Brick en The Brothers Bloom. Regisseur J.J. Abrams van The Force Awakens doet een stapje terug en is als producer aanwezig voor episode 8.

Star Wars: The Last Jedi is tevens de laatste film waarin Carrie Fisher als Princess Leia te zien is. Ook krijgt Mark Hamill hoogstwaarschijnlijk een grotere rol voor zijn Luke Skywalker-personage.

De officiële releasedatum staat gepland op 15 december 2017. Tot die tijd moeten we ons vermaken met (aanstaande) trailers en de voorgaande 7 delen van het indrukwekkende verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *