Dit is de eerste Bluetooth speaker van IKEA

Dit is de eerste Bluetooth speaker van IKEA
De Zweedse meubelgigant stapt steeds verder in de wereld van tech. Vandaag presenteert het bedrijf haar eerste Bluetooth speaker.

Je kunt je huis steeds verder aankleden met producten van IKEA, want de Zweden komen nu ook met een Bluetooth speaker op de markt. Het product luistert naar de naam Eneby en komt in twee uitvoeringen op de markt. Je kunt kiezen voor een 20 x 20 cm variant of de grotere 30 x 30 cm-uitvoering.

In tegenstelling tot veel andere producten van IKEA, is de Eneby al direct in elkaar gezet na aanschaf. De speaker kan zowel fungeren als geluidsbron voor in de woonkamer, als mobiele speaker voor onderweg. Het kleinere model komt namelijk met een draagbeugel, zodat het product opgehangen kan worden in huis. De Eneby kan zowel bedraad als draadloos muziek afspelen.

De speaker komt in de kleuren zwart en wit op de markt. De Eneby gaat zo’n 8 á 10 uur mee op een volle batterijlading. In de Verenigde Staten kost de goedkoopste Eneby 49 dollar. Het grotere model scoor je voor 89 dollar.

Dit is de eerste Bluetooth speaker van IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *