Dit is de eerste gamelaptop met mechanische toetsen

GT80-gaminglaptop
Mechanische toetsen moeten volgens MSI een groot verschil gaan maken voor professionele gamers.

De 18 inch gaminglaptop GT80 van MSI heeft een speciaal toetsenbord van fabrikant Cherry, die zich hierdoor moet onderscheiden van andere populaire gaminglaptops. De toetsen op dit toetsenbord zitten vijf keer hoger dan die van normale laptops, wat voor flink wat meer feedback moet zorgen tijdens het gamen.

Hoge toetsen
Met een hoogte van 27 mm (terwijl ze normaal 5 mm hoog zijn), heb je in ieder geval een flink eind om naar beneden te duwen. Onder de toetsen zitten veren van roestvrij staal verstopt, zodat ze ook na langdurige gamesessies blijven functioneren.

Verder houdt MSI haar kaken stijf op elkaar wat betreft de GT80. Zo is er nog geen verschijningsdatum of prijs bekendgemaakt, en ontbreken ook de andere specificaties. Wel laat het bedrijf weten dat de laptop dunner en lichter is dan andere laptops die ook een 18-inch display hebben. De GT80 ziet er in ieder geval mooi uit, al hadden ze wat ons betreft die enorme draak aan de binnenkant best achterwege kunnen laten.

GT80

2 reacties

  1. Het is ook gelijk de lelijkste laptop. Ik snap niet waarom aziaten overal een draakje op plakkenm, zelfs in azie staat dit gelijk aan goedkoop en prul als ik mijn aziatische vrienden mag geloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *