Dit is de enige manier om Twitter nog leuk te maken

Twitter redden van de ondergang
Zelfs de zuurgraad van de gebruikers op het sociale medium kan hier niet tegenop.

Dat Twitter ooit dé plaats was om alle komische gedachtespinsels van je vrienden en familie op de voet te volgen, ligt inmiddels al ver achter ons. Tegenwoordig is er bijna alleen nog maar ruimte voor gezeur, haat en nijd, bans en ga zo maar door. Toch is er tussen alle negativiteit één pluspuntje te vinden.

Analytics-expert Jonathan Adler laat ons met zijn speciale website Tweet Mashup weer zien waar Twitter ooit voor bestemd was: het bekijken van grappige en/of onnozele berichten. Op de website is het mogelijk om twee Twitter-accounts te combineren, waarna er vaak hilarische Twitter-berichten worden gecomponeerd.

Mocht je niet meteen weten welke Twitter-accounts je moet combineren, dan heeft Tweet Mashup een speciale toplijst voor je met populaire gemixte accounts. Onder andere de combinatie van Paris Hilton en Barack Obama leidt tot de nodige hilariteit.

Twitter Mashup Obama Paris Hilton

We raden je aan om zoveel mogelijk gekke accounts met elkaar te combineren, want het zorgt gegarandeerd voor een glimlach of twee. Vanwege de populariteit van Tweet Mashup kan het echter even duren voordat je data verwerkt wordt. Maar geloof ons, it’s totally worth it.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *