Dit is de Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Galaxy S8
Arrr!

Wil je extra opvallen met je Galaxy S8 dan zul je het toestel van een persoonlijke touch moeten voorzien. Wat je ook kunt doen is kiezen voor een exclusieve variant. Vermoedelijk kondigt Samsung binnenkort een nieuwe variant van de Galaxy S8 aan, want een speciale Pirates of the Caribbean-editie van het nieuwste Samsung-vlaggenschip is uitgelekt op het web.

De smartphone staat in het teken van Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales. De vijfde film in de Pirates-reeks. Samsung brengt wel vaker speciale filmedities uit, zo kwam de smartphonemaker eerder met speciale edities ter gelegenheid van Iron Man en Batman.

De gelekte foto’s zijn afkomstig uit China. De foto’s tonen een speciale doos. De Galaxy S8 komt met een speciaal hoesje met een doodskop op de achterkant en aan de onderkant staat de tekst “Pirates of the Caribbean” gegraveerd.

De film draait vanaf volgende week vrijdag in de bioscoop. De verwachting is dat Samsung tussen nu en de release van de film de speciale editie officieel uit de doeken zal doen. Of deze Pirates Galaxy S8 ook daadwerkelijk naar Nederland gaat komen is koffiedik kijken. (via Android Authority)

Dit is de Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *