Dit is de goede volgorde van Marvel films [filmpjes]

Marvel-films-goede-volgorde
Met de goede volgorde wordt jouw marathon superhelden kijken nog spannender.

Natuurlijk kan je iedere Marvel-film op zichzelf kijken. Het wordt nog spannender als je de films in de goede volgorde bekijkt. Zo zie je de juiste superhelden op het juiste moment. Dit zorgt voor extra verhaallijnen, extra spanning en dus extra kijkplezier. Er zijn nogal wat Marvel-films en er komen er ook nog een aantal uit, dus wij hebben een handje geholpen en zetten de films alvast voor je in de juiste volgorde. Je kunt deze keuze zelf controleren, want om je alvast in de stemming te brengen hebben we er leuke trailers bij gedaan. Zit jij al klaar voor Captain Marvel, The Ant Man en vele andere superhelden? Hier is het overzicht:

1. Captain America: The First Avenger.
Hoe worden gewone soldaten superhelden en hoe vormen ze het leger dat vanaf dat moment vele gevechten zal leveren? We beginnen natuurlijk bij het begin.

[gv data=”JerVrbLldXw”][/gv]

2. Iron Man
In deze film uit 2008 komt de volgende superheld tot leven. Weet jij nog hoe een briljante rijke stinkerd iemand werd die de wereld ging beschermen? Haal je geheugen rustig op.

[gv data=”8hYlB38asDY”][/gv]

3. The Incredible Hulk
Hoewel echte Captain America-liefhebbers aangeven dat je hem ook kunt overslaan mag de Hulk natuurlijk niet ontbreken. Zin om weer eens groen van boosheid te zien?

[gv data=”xbqNb2PFKKA”][/gv]

4. Iron Man 2
Nu blijkt hoe succesvol de diverse superhelden zijn en hoe waardevol ze zijn om de wereld te verdedigen mag een vervolg niet uitblijven. Iron Man 2 wordt dan ook een doorslaand succes.

[gv data=”BoohRoVA9WQ”][/gv]

5. Thor
Deze briljante vechtmachine is zo arrogant dat hij voor straf naar de aarde wordt gestuurd om daar tussen de gewone mensen te leven. Of het hem minder arrogant maakt is de vraag. Hij kan wel laten zien dat hij een echte superheld is.

[gv data=”JOddp-nlNvQ”][/gv]

6. The Avengers
Ben jij vergeten hoe deze groep legendarische strijders gevormd werd en hoe moeilijk dat was? The Avengers frissen jouw geheugen graag op. Volgens kenners is de trailer overigens veel slechter dan de film.

[gv data=”eOrNdBpGMv8″][/gv]

7. Iron Man 3
Wanneer zijn vijanden persoonlijk worden in hun zoektocht naar wraak zit er voor Iron Man niets anders op dan de strijd weer aangaan. Deze tegenstander is echter sterker dan ooit. Hij moet tot het uiterste gaan en dat levert een superspannende film.

[gv data=”Ke1Y3P9D0Bc”][/gv]

8. Thor: The Dark World
Ook actieheld Thor kan zeker nog niet op zijn lauweren gaan rusten. In Thor: The Dark World moet hij zijn krachten weer aanspreken om de strijd aan te gaan. Weet jij nog wie hem dwars zat?

[gv data=”npvJ9FTgZbM”][/gv]

9. Captain America: Winter Soldier
Volgens velen is dit de beste superheldenfilm van Marvel en sommigen zelfs de beste superheldenfilm ooit. Weet jij nog waarom men dat zou denken? Haal wat herinneringen op.

[gv data=”7SlILk2WMTI”][/gv]

10. Guardians of the Galaxy
Starlord, Drax en andere superhelden duiken hier op. Zijn zij de beschermers van de Galaxy?

[gv data=”d96cjJhvlMA”][/gv]

11. Guardians of the Galaxy vol. 2
Als je eenmaal ontketend bent en als beschermer van de Galaxy op mag treden heb je vast meer energie dan er voor 1 film nodig is. Deel 2 volgde dan ook snel. ‘Don’t push this button’. Is dat niet vragen om problemen?

[gv data=”dW1BIid8Osg”][/gv]

12. Avengers: Age of Ultron
Ultron wil genadeloos afrekenen met Captain America, the Avengers en de rest van de wereld. Superhelden geven zich niet zomaar gewonnen, dus spanning gegarandeerd.

[gv data=”tmeOjFno6Do”][/gv]

13. Ant Man
Deze keer doen we het anders, geen supergrote helden met gespierde borstkassen en onmetelijke krachten. The Ant Man is alles behalve, maar daardoor niet minder bruikbaar als superheld.

[gv data=”QfOZWGLT1JM”][/gv]

14. Captain America: Civil War
Als de superhelden ruzie onder elkaar krijgen kan je jezelf beter bergen. Toch is dat precies wat er in deze burgeroorlog gebeurt. Welk kamp kies jij?
[gv data=”FkTybqcX-Yo”][/gv]

15. Black Panther
Deze superheld is in het dagelijks leven koning en als het nodig is bewandelt hij alles behalve de koninklijke weg om als Black Panther te strijden. Ken jij hem nog?
[gv data=”xjDjIWPwcPU”][/gv]

16. Spider Man: Homecomming
Zo ben je met jouw Homecoming party bezig en zo ben je ineens omgeven door de meest krachtige superhelden. Die zul je ook wel nodig hebben, maar een avontuur wordt het wel.
[gv data=”n9DwoQ7HWvI”][/gv]

17. Doctor Strange
De genezende gaven van Doctor Strange komen goed van pas, want hij is de volgende superheld die (soms letterlijk) wordt gelanceerd. ‘Teach me!’
[gv data=”Lt-U_t2pUHI”][/gv]

18. Ant-man and the Wasp
Natuurlijk komt onze kleinste superheld ook weer terug om zijn steentje bij te dragen. Hoe nuttig zijn wespen? Je maakt het mee!

[gv data=”fmrdsRdYZlg”][/gv]

19. Captain Marvel
Inmiddels zijn we aangekomen in dit mooie jaar en vragen wij ons af of jij deze film al gezien hebt. Captain Marvel mag je namelijk niet missen!
[gv data=”Z1BCujX3pw8″][/gv]

20. Thor: Ragnarok
Ook de misschien wel meest arrogantie superheld die Marvel in haar stal heeft komt weer tevoorschijn.
[gv data=”ue80QwXMRHg”][/gv]

21. Avengers: Infinity War
Toen deze mensen klaar stonden om the Avengers te worden wisten ze nog niet dat ze zo’n infinity war moesten vechten. Actie en ook een beetje humor, dus genieten!
[gv data=”6ZfuNTqbHE8″][/gv]

22. Avengers Endgame
Aan alles komt een eind, dus ook aan de Avengers. In deze Endgame moeten ze nog één keer tot het uiterste gaan en dat doen ze dan ook.
[gv data=”TcMBFSGVi1c”][/gv]

23. Spider Man: Far from home
Als Peter Parker op reis gaat door Europa is hij ineens erg ver van huis, maar ook daar kan men de diensten van Spider Man goed gebruiken. Bekijk de trialer maar.
[gv data=”DYYtuKyMtY8″][/gv]

Het leuke is dat je in de meeste films de bedenker van de meeste van deze superhelden, de inmiddels overleden Stan Lee, kunt spotten. Hij gaf zichzelf namelijk graag een rolletje. Je hoeft overigens niet bang te zijn, de superhelden van Marvel vechten voorlopig nog wel even door!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *