Dit is de HTC One ‘Mini’ met 4,3-inch scherm

HTC One mini
Dat het Taiwanese HTC met een kleinere variant van het topmodel zou komen, die geruchten gingen al geruime tijd rond. Nu zijn we er zeker van, want de telefoon is zojuist opgedoken in een aantal foto’s.

HTC gaat Samsung achterna met de S4 Mini en komt hoogstwaarschijnlijk volgende maand met een gekrompen HTC One de markt op. De Estlandse site Forte is ze voor en heeft de eerste beelden te pakken.

HTC One 'Mini'

Ook gooien ze al wat specs het web op. Naast een 720p display van 4,3-inch zou de smartphone over een dual-core processor met 2GB aan RAM beschikken, en een opslagcapaciteit van 16GB hebben. Verder schijnt er – net als in de HTC One – een 4 megapixel UltraPixel-camera in de achterkant te zitten.

Hij zou zo’n €400 moeten gaan kosten. Iemand die dit Taiwaneesje wel ziet zitten? Oh, en het is trouwens nog niet officieel dat hij One Mini gaat heten.
[lg_folder folder=”HTC/0_divers/HTC_One_Mini/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

  1. Ik vind het nog al een vors prijsverschil in vergelijking met de ONE van 700€. Afgezien van het scherm en de processor wat echt verschilt ligt daar een aardig telefoontje voor een interessante prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *