Dit is dé ideale iPhone-case voor alle lomperiken

robuuste iphone case
Voor iedereen die zijn toestel met een gerust hart wil laten vallen van 12 meter hoog.

Dat iPhones niet bekend staan om hun robuustheid is algemeen bekend. Vrijwel iedere gebruiker heeft ergens op zijn toestel wel een kras of deuk zitten. De beschikbare hoesjes zijn vaak óf veel te dik, of niet beschermend genoeg. Het Engelse bedrijf Mous speelt hierop in en is gestart met een Indiegogo-project om hun revolutionaire iPhone-case te funden.

Niet alleen zijn de hoesjes van Mous erg stijlvol, ook zijn ze haast onbreekbaar. En om dat te bewijzen, gaan de makers ver. Héél ver (omhoog). Na enkele pogingen om het toestel kapot te smijten op de grond en van een brug te laten vallen, besloten ze om hun iPhone 7 met Mous Limitless-case te laten vallen vanuit een hijskraan op dik 12 meter hoogte.

Je raadt het al: nog geen schrammetje. De robuuste iPhone-case van Mous maakt gebruik van een techniek genaamd ‘Airo Shock’. Het hoesje bevat microbellen die samen worden gedrukt wanneer de iPhone valt, waardoor de impact wordt afgevoerd en gedempt. Officieel is het hoesje in staat om vallen van 3,5 meter te overleven, maar zoals je in onderstaande video ziet is ook 12 meter geen enkel probleem.

Dankzij het flinterdunne ontwerp wordt de iPhone slechts 2,6 millimeter dikker dan zonder bescherming. Ook zijn er verschillende ontwerpen beschikbaar, zodat er voor ieder wat wils is. De Mous Limitless-cases heeft met één maand te gaan nog 10.000 dollar van de gewenste 15.000 dollar nodig om in de verkoop te gaan. De hoesjes moeten in de toekomst 59 dollar kosten, maar als de financiën rondkomen kun je al voor 29 dollar dit robuuste hoesje in huis hebben.

[gv data=”49tFe9rVglM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *