De McLaren Senna, maar dan als computer

Dit is de McLaren Senna, maar dan als computer
Doe maar een computertje.

De McLaren Senna onder de computers. Een inkoppertje is gauw gemaakt in dit geval. Wat je ziet is een zelfgebouwde über-computer door Robeytech. De behuizing is minstens zo indrukwekkend als de hardware. Je kunt er vast heel snel Word-documentjes op tikken.

Genoeg met de flauwe grappen, waar kijken we naar? De McLaren Senna computer van Robytech bestaat uit onder andere een AMD Ryzen 7 3800X 8-Core processor, een MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi ATX AM4 moederboord en 32 GB aan Corsair Dominator Platinum RGB RRD4-3200 werkgeheugen. Verder zijn er meerdere harde schijven aanwezig: een 2 TB SSD, een 500 GB SSD en een 2 TB 7200 rpm schijf. De videokaart betreft een Sapphire Radeon RX 5700 XT 8 GB. Dankzij waterkoeling blijft de PC superieur presteren zonder temperatuur problemen te krijgen.

De behuizing is door glas omgeven zodat je de componenten altijd kunt bekijken. De overige onderdelen zijn uniek gemaakt en gewrapt in oranje en carbon-look. Via pcpartpicker heeft de YouTuber de computer voor je samengesteld, mocht je een vergelijkbare build (zonder de behuizing) interesseren. Kosten: 3.128,70 dollar.

[gv data=”KgVJhOkjDKI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *