Dit is de meest luxe OnePlus 6 die je vandaag gaat zien

OnePlus
Custom is cool.

De nieuwe OnePlus 6T staat om de hoek, maar dit betekent niet dat de OnePlus 6 geen aandacht meer mag krijgen. Het Franse Hadoro, gespecialiseerd in luxe producten, heeft een speciale OnePlus 6 in het gamma opgenomen.

De smartphone beschikt niet zomaar over een hoesje. Nee, de complete behuizing is aangepakt. Hadoro voorzag de OnePlus 6 van een carbon en aluminium ontwerp met een lichtgevende OnePlus logo in het midden. De smartphone is met de hand gemaakt en dit maakt de OnePlus 6 in één klap duurder dan de duurste iPhone.

Het toestel kost 2.700 euro. Om het effect te creëren werd de OnePlus uitgerust met maar liefst 36 lagen koolstofvezel. Een bestelling wordt na 10 dagen geleverd. Met deze OnePlus wil je geen hoesje dragen. Reken maar dat er vragen gesteld gaan worden zodra het OnePlus logo oplicht in een donkere omgeving!

Hadoro spreekt over een gelimiteerde oplage. Hoeveel stuks ze gaan maken van de bijzondere OnePlus 6 is niet bekend. Wel geïnteresseerd, maar geen OnePlus 6? Geen probleem. Het Franse bedrijf doet ook andere smartphones, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9.

OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *