Dit is de meest minimalistische telefoon ooit

Auteur: , 2 Reacties
Je zou eerder zeggen dat het een rekeningmachine is

Je kunt er eigenlijk alleen mee bellen.

Smartphones zijn tegenwoordig altijd in ons leven. We navigeren ermee naar onbekende plaatsen, zoeken informatie op en blijven in contact met anderen mensen met een enorm aanbod aan apps.

Een nieuwe minimalistische telefoon is ontworpen voor mensen die niks te maken willen hebben met de moderne smartphonefuncties, maar wel bereikbaar willen blijven.

De Light Phone is net zo groot als een credit card en kan maar drie dingen: telefoneren, tot negen nummers bewaren en de tijd laten zien. En dat is het. Je kunt er niet mee sms’en of e-mailen.

Ook is de Light Phone geen Bluetooth accessoire dat je met je telefoon kan verbinden.

Gebruikers maken een account en installeren een app op hun bestaande smartphone. De app zorgt ervoor dat telefoontjes worden doorgeschakeld naar de Light Phone. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over het onderhouden van een tweede telefoonnummer.

De Light Phone heeft een SIM kaart die is unlocked en werkt op een 2G GSM netwerk. Gebruikers moeten $5 per maand betalen voor een werkende netwerkverbinding.

Volgens het bedrijf achter de minimalistische telefoon kun je hem drie dagen gebruiken in standby modus en gebruikt het een gestripte versie van Android. De telefoon kun je in zowel zwart als wit kopen.

De Light Phone is een voormalig Kickstarter project, dat gelanceerd werd in 2015. De eerste batch van telefoons werden in januari verzonden. Je kunt nu je eigen Light Phone pre-orderen, mits je in de VS woont, voor $150. (Via The Verge)2 reacties

De John’s Phone was een beter idee en uitvoering, van de simpelste telefoon ter wereld.
@Orichy: Precies en zelfs de John phone is een faal ding. Ik heb er een, vond het leuk om te kijken hoe het is om dagelijks met enkel een telefoon op stap te zijn. Het is eigenlijk bloed irritant. Echt een beetje een hype dingetje. Ik heb de John’s phone nu in een la liggen. Doe er niets meer mee. En dat gaan alle kopers van dit ding ook doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).