Dit is de nieuwe BeoVision Avant van Bang & Olufsen

BeoVision Avant Bang & Olufsen komt met een 55 inch UltraHD TV, die zich automatisch aanpast aan elke ruimte en situatie.

De nieuwe BeoVision Avant met zijn gelikte uiterlijk is verkrijgbaar vanaf 6.995 euro. Het toestel beschikt over een sensor die de lichtinval aan de voor- en achterkant meet en het beeld hierop aanpast. Daarnaast is de TV uitgerust met geintegreerde 3-kanaals stereospeakers, die onder de Avant vandaan komen bij het aanzetten. Deze speakers stellen zich automatisch af op de ruimte waarin ze zich bevinden.

Ook beschikt het toestel over de VisionClear-technologie, voor een nog cleaner beeld. Daar kun je uit alle mogelijke hoeken naar kijken dankzij drie verschillende beugels en standaarden, die je er wel los moet bijkopen. Voor de Apple TV-gebruikers: de Avant heeft een apart vlak aan de achterzijde, waarop de Apple TV geplaatst kan worden.

[gv data=”bkec8em2F2Y”][/gv]

3 reacties

  1. Ik heb gisteren even met de nieuwe Avant mogen spelen en het is echt een hele mooie strakke TV. Er zitten 7 speakers in en 1 subwoofer, en het geluid is echt perfect als center speaker. De prijs van 6995 is volgens mij zonder gemotoriseerde vloer/muur beugel. Totaal zou het rond de 8500 zijn voor de 55 inch. Er zijn tevens een 75 inch en een 85 inch variant, maar wat daarvan de prijs is, geen idee. Daarnaast heeft deze TV een van de beste Samsung panelen die er momenteel zijn, ipv de voorheen gebruikte (kwalitatief mindere) Philips panelen.

    • @towi1989: Tja, ik snap je reactie. Maar ga maar eens naar een B&O winkel en je merkt zeker het verschil met een Samsung TV, ook al is het een soort gelijk paneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *