Dit is de nieuwe haardroger van Dyson

Auteur: , 1 Reactie
Kleiner dan een reishaardroger

Een technisch hoogstandje!

Deze haardroger kun je vergelijken met een auto van het merk Tesla. Het ding ziet er vlot uit en heeft een glad ontwerp, maar deze technologie, net zoals een Tesla, heeft ook een prijskaartje. De haardroger kost namelijk $400 dollar.

De Supersonic haardroger van Dyson heeft een krachtige motor met 13 bladen, hogesnelheidsluchtstroom en temperatuurcontrole. Zie je het al voor je hoe snel je je haar droog kunt föhnen?

Maar is het ’t waard? Dyson staat bekend om zijn stofzuigers en hoewel je er niet aan denkt om je haren op te zuigen; de techniek van de stofzuigers is verwerkt in de föhn.

Om precies te zijn is de haardroger gebouwd met Dysons ‘digitale motor’ technologie. De motor is een borstelloze gelijkstroommotor waarvan verwacht wordt dat deze minder snel slijt en scheurt dan andere motoren. Ook maakt deze motor 110,000 toeren in plaats van de standaard 20,000 tot 30,000 toeren.

Het resultaat van deze digitale motor is dat je een haardroger krijgt die nog geen kilo weegt, met maar vier knoppen op de achterkant van de föhn.

De föhn wordt geleverd met drie plastic magnetische opzetstukken. Eentje om te stylen, eentje om je haar glad te maken en eentje speciaal voor gekruld haar.1 reactie

Een slim product maar een dat technisch hoogstaande bleek mee te vallen. Toch netjes gedaan door Dyson. Een product met een mooie marge zo bleek:

https://www.youtube.com/watch?v=j-vJxez9UF8

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).