Dit is de nieuwe koptelefoon van Armin van Buuren

Auteur: , 1 Reactie
Philips-A1-DJ-Koptelefoon

Als succesvolle DJ kom je niet weg met een simpele koptelefoon van een paar tientjes. De A1-PRO DJ-koptelefoon van Philips is ontwikkeld in samenwerking met Armin van Buuren, en voldoet volgens Philips dus aan de eisen van kritische DJ's.

Het eerste speerpunt waar de A1-PRO volgens Van Buuren aan moest voldoen heeft niet eens zozeer met geluidskwaliteit te maken. Omdat je tijdens een optreden steeds je koptelefoon van je ene oor afgooit, slijten de oorkussens razendsnel, deze moeten dan ook gemakkelijk vervangen kunnen worden. Deze kussens moeten bovendien voor uitstekende geluidsisolatie zorgen, zodat je tijdens een optreden niet in de war raakt.

Helder geluid
Er is een focus gelegd op helder geluid, die de bron nauwkeurig weergeeft. De A1-PRO beschikt over krachtige 40mm neodymium-drivers, met een maximaal vermogen van 2500 mW. Een beetje DJ schudt natuurlijk flink heen en weer met zijn hoofd, dus daarvoor komt de flexibele nylon hoofdband goed van pas. Na een show vouw je de koptelefoon gemakkelijk weer op.

De A1-PRO DJ-koptelefoon is vanaf september te koop voor €99,99.

Philips-A1-PRO1 reactie

Is wat voor Jerry

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).