Dit is de nieuwe LG Stylus 2

Scribblescribble
Om lekken te voorkomen lekt LG zelf al het nieuws uit voor de grote telefoonshow in Barcelona.

Gisteren was er het nieuws van de x cam en x screen en vandaag is het tijd voor ene phablet met een stylus. Waar de toestellen van gisteren zich focussen op het scherm en op de camera, richt dit LG apparaat zich op de input.

Die input kan dus ook met de styluspen, en van de oudste features van ‘smartphones’. Toch komt hij hier en daar af en toe weer tevoorschijn. Een van de grote nadelen van die pennetjes is dat je ze nogal een kwijtraakt. Daar heeft LG een slimme oplossing voor verzonnen in de Stylus 2: als je gaat bewegen terwijl de penhouder leeg is, geeft het toestel je een waarschuwing dat je je pen aan het vergeten bent. Slim.

Een andere handigheid van dit systeem is dat hij ook kan herkennen wanneer je de pen uit het apparaat haalt. Dus als je dat doet popt er een menu’tje op waarin de opties staan voor wat je kunt gaan doen met de pen: bijvoorbeeld een memo schrijven of een plaatje tekenen.

Het scherm van de telefoon is 5,7 inch. Groot, maar voor een phablet aan de kleine kant. De processor heeft 1,2 Ghz en de camera heeft 13 megapixel. Aanraken kan vanaf 21 februari op de Mobile World Conference in Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *