Dit is de nieuwe Nexus-telefoon van Google

Auteur: , 4 Reacties
Dit is de nieuwe Nexus-telefoon van Google

Inclusief die grote bult op de achterkant.

Daags voor het grote Google-evenement hebben we dankzij de Android-smerissen een volledige persplaat van de nieuwe Nexus 6P in handen. Aan de voorkant zien we weinig verrassingen: speakers aan de boven- en onderkant van het 5,7-inch scherm, afgeronde hoeken en een frontcam.

Snapdragon 810

Aan de achterkant heeft de Nexus 6P een opvallend ontwerp. Aan de bovenkant is een brede balk geplaatst waarin de camerahardware is geplaatst. Officieel is het nog niet, maar de Nexus 6P krijgt naar verluidt een Snapdragon 810-processor en 32 GB opslagruimte. Versies met 64 of 128 Gb komen er ook. Opladen gaat via een USB C-aansluiting en dat ronde cirkeltje in het midden van de achterkant is een vingerafdrukscanner.

Op 29 september wordt niet alleen de door Huawei gebouwde 6P gepresenteerd, we krijgen dan ook de 5X van LG te zien.



4 reacties

Hmmm.. Ik ben benieuwd!
@dotternetta: Ik niet … Zoals de afgelopen 2 jaar met Nexus toestellen, niks baanbrekends en ook geen aantrekkelijke prijzen meer zoals in het begin.

Hopeloos ingehaald door Chineze spelers die veel meer bieden voor weinig.
@turbobrick: Behalve dan software updates, daarvoor moet je toch echt bij een Google telefoon zijn.
@Donstil: Ja en Nee.
Ze krijgen idd wel updates maar een hoop andere merken ook. En als Nexus 7 eigenaar is mijn ervaring dat het vaak erg lang duurt en de updates vaak zorgen voor nieuwe problemen die dan weer lang duren om verholpen te worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).