Dit is de nieuwe Pebble Watch, met kleurenscherm

pebble-watch-gelekt
Pebble heeft hun nieuwste wearable goed geheim kunnen houden, maar een dag voor de officiële onthulling, lekt de smartwatch alsnog uit.

De website 9to5Mac ontdekte namelijk een afbeelding op de officiële website van Pebble, die het nieuwe model laat zien. Het plaatje laat een groter model zien dan we gewend zijn, met een kleurenscherm. Wat voor kleurenscherm dit is, is nog niet duidelijk, omdat we hier alleen een render zien die de kleuren zwart, geel en wit laat zien wat in ieder geval al een hele vooruitgang is.

Dunner en feller
Volgens 9to5Mac is de nieuwe Pebble dunner en is het display feller dan ooit, en gaat de batterij nog steeds net zo lang mee. Er is geen touchscreen op aanwezig, al zou een ingebouwde microfoon een hoofdrol gaan spelen als het aankomt op de besturing van het horloge.

pebble-watch-gelekt

Ook het besturingssysteem op de nieuwe Pebble zou een flinke make over gehad hebben, waarbij de nadruk is gelegd op het ontvangen van notificaties en berichten. De prijs zal rond de 199 dollar komen te liggen, en wederom via Kickstarter gelanceerd worden met een crowdfundingcampagne.

Dit zijn natuurlijk allemaal nog geruchten, die morgen hopelijk door Pebble zelf bevestigd worden tijdens hun persconferentie.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *