Dit is de nieuwste dunste laptop ter wereld

Auteur: , 4 Reacties
Swift 7

Het Taiwanese Acer greep de IFA in Berlijn aan om met een rits interessante producten te komen.

Acer kondigde in Duitsland de nieuwe Swift-serie aan. Daarvan is de Swift 7 volgens Acer de nieuwste dunste laptop ter wereld en stoot daarmee HP van de troon. Het apparaat heeft een dikte van 9,98 mm en weegt 1,1 kilo. De Swift-serie wordt gekenmerkt door dunne laptops met een laag gewicht. De Swift 7 heeft een 13,3-inch Gorilla Glas-scherm, moet het doen met een Intel Core i5 processor, beschikt over 8GB aan RAM geheugen en als laatste heeft de laptop een SSD met een opslagcapaciteit van 256GB. De accuduur van de laptop betreft negen uur.

Swift 5

Naast de Swift 7 werden ook de Swift 5, de Swift 3 en de Swift 1 aangekondigd. De Swift 5 heeft een formaat van 14-inch, kan tot 13 uur mee op een volle accu en heeft een SSD met 256GB of 512GB aan opslag.

Swift 3

De Swift 3 heeft een accu die 12 uur meegaat, een scherm van 14-inch, een 512 GB SSD en 8GB aan RAM geheugen. Waar de Swift 5 een Kaby Lake-processor krijgt, moet de Swift 3 het doen met een Skylake-processor. Tegen meerprijs is een Kaby Lake wel mogelijk. Optioneel kunnen de Swift 3 en 5 worden uitgerust met een vingerafdruklezer en een touchscreen.

Swift 1

De Swift 1 krijgt ook een 14-inch scherm. De laptop moet het doen met een Pentium of Celeron processor en komt met 4GB aan RAM geheugen. Op het gebied van opslag kun je kiezen voor 32, 64 of 128GB.

De Swift 7 gaat 1.199 euro kosten, de Swift 5 kost 899 euro, de Swift 3 kost 599 euro en de Swift 1 is met 399 euro de goedkoopste uit de serie.4 reacties

Oei dun en van acer dat is een hele slechte combinatie.
@Donstil: leg uit? Ik gebruik al jaren Acer en sinds 2 jaar de Aspire S7 Ultrabook en het is nog steeds een fantastisch apparaat. Dun en licht met uitstekende solide bouwkwaliteit en lange accuduur.
@Pordon: jaren in de retail gewerkt. Acer staat als erg slecht te boek, het budget merk onder de normale merken.

Slecht gebouwd, goedkope onderdelen op de moederborden (Elcos enz), falende laders, matige schermen.

Houd allemaal niet over.
Zo gaat het met ieder merk denk ik.. Fans en haters. Ik ben fan van Acer, heb nu 4 jaar mijn M3 Ultrabook en het is nog steeds een snelle laptop met een goeie accuduur. Vriendin heeft een HP die na 4 jaar uit elkaar valt. Neem een duurdere laptop, met een goeie processor en genoeg geheugen, elk (bekender) merk kan dan een goeie laptop leveren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).