Dit is de nieuwste Samsung Galaxy smartphone

Dit is de nieuwste Samsung Galaxy smartphone
De smartphone kost maar 259 euro. Wat krijg je voor dat geld?

Naast een reeks high-end smartphones heeft Samsung ook een complete reeks aan budget smartphones onder het Galaxy-label. In die laatste categorie voegt de Zuid-Koreaanse techgigant vandaag de nieuwe Galaxy XCover 4s toe.

De naam slaat op de toepassing van deze smartphone. De Galaxy XCover 4s is een toestel die wel tegen een stootje kan. Het materiaal dat Samsung gebruikt heeft voor de smartphone is robuust van kwaliteit. Een keertje het ding uit je handen laten kletteren moet dus geen probleem zijn. Niet te vaak doen natuurlijk, je smartphone zal er niet beter van worden. Samsung mikt op mensen die fysiek werk doen of veel sporten en dus een smartphone nodig hebben die een klap kan opvangen.

De Galaxy XCover 4s komt met een Octa 1.6 GHz processor en 32 GB opslagruimte. Dat laatste betekent twee keer zoveel opslagruimte als zijn voorganger. Is dit niet voldoende dan is het geheugen ook nog uit te breiden. Aan de achterkant zit een 16 MP camera. De Galaxy XCover 4s beschikt over een officiële IP68-certificatie. Dit betekent dat de smartphone stof- en waterbestendig is. Samsung lanceert de Galaxy XCover 4s met Android Pie.

Vanaf eind juni ligt de Galaxy XCover 4s in de (digitale) winkel. De smartphone kost 259 euro.

Lees ook: dit is Samsungs nieuwste 1080p gamemonitor

4 reacties

 1. Zijn ze goed in, die Koreanen. Telefoons verkopen met de specs van 2016 voor een prijs die twee keer hoger is dan die van de concurrentie…

  Laat je ook niet wijsmaken dat deze telefoons tegen een stootje kunnen; bij ons op het werk hebben we er een handvol van de voorganger verdeeld onder de buitendienst monteurs, nou binnen drie maanden was driekwart al minstens één keer kapot gegaan.

  • @rrrobert: Ongetwijfeld beter dan de Leagoo telefoons, Waarvan de touchcreen amper iets detecteerd.
   (uitzetten gaat ook via een swipe die 9/10 keer niet registreert bijvoorbeeld)

   • @lolindir: dat was nou niet direct het eerste merk wat ik in gedachten had als alternatief.

    Ik dacht eerder aan Xiaomi’s submerk Redmi, of de Honor telefoons van Huawei. En als het persé ruggedized moet zijn, zou je bijvoorbeeld kunnen opteren voor een Blackview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *