Dit is de Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930
Goed nieuws voor de Windows Phone-adepten. Er komt een opvolger voor de Lumia 925 aan. We hebben de eerste foto van het toestel te pakken.

UPDATE: de telefoon is inmiddels officieel onthuld. Lees er hier alles over.

De Lumia 930 wordt de opvolger van de Lumia 925. Op deze persplaat, afkomstig van de notoire telecommol @evleaks, is te zien dat Nokia weer uitpakt met een scala aan kleuren, maar belangrijker: de hoeken zijn meer afgerond dan zijn voorganger. Punten die in je been steken (we spreken uit ervaring) lijkt daarmee verleden tijd.

Over de specificaties is nog niets bekend. Daarover liet Evan Blass, de man achter het Twitter-account @evleaks, verder niets over los. Vermoedelijk krijgt de Lumia 930 de Snapdragon 800-processor met vier kernen die Nokia voor het eerst toepaste in de 1520. Op een persconferentie liet Nokia destijds al doorschemeren aan Apparata dat ze deze chipset ook naar andere modellen willen brengen. Ook lijkt het AMOLED scherm iets te zijn gegroeid ten opzichte van de 4,5 inch Lumia 925.

Nokia Lumia 930

Aan de achterkant is een 20 megapixel PureView-camera geplaatst. Als we geluk hebben wordt de telefoon later vandaag geïntroduceerd op Microsofts Build-conferentie in San Francisco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *