Dit is de Oppo Find 7 [gelekt]

Oppo Find 7
Het Chinese Oppo, maker van high-end Android-toestellen, komt op 19 maart met de Find 7 naar buiten. We hebben alvast de eerste beelden van de telefoon te pakken.

De persplaten zijn online gekomen dankzij designwebsite Red Dot 21, die ze inmiddels ook weer heeft weggegumd. Maar niet voordat Liliputing de beelden onderschepte, evenals de specs die erbij werden geplaatst. Zou zou de telefoon beschikken over een Snapdragon 800-processor en een 13 megapixelcamera. Geruchten over een 50 megapixelvariant lijken daarmee ontkracht.

De Oppo Find 7 krijgt een 5,5 inch display, maar wel met twee verschillende resoluties. Dat liet Oppo zelf in een weinig verhullende teaser zien op Twitter. Er komt een model met 1920 bij 1080 pixels, en een met 2560 bij 1440 pixels.

Oppo Find 7

De voor- en achterkant zijn gemaakt van glas, gescheiden door een metalen zijkant. Volgens Red Dot 21 gaat het om een ‘naadloos design’ Op onderstaande render is ook het ‘breath light’ te zien, een blauwe gloed aan de onderkant die oplicht als er een notificatie binnenkomt.

Oppo Find 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *