Hier, de OPPO Reno FC Barcelona Edition met opvallende camera

Mooi dingetje hoor
FC Barcelona-fans opgelet, deze moet je hebben!

Camp Nou staat normaliter natuurlijk volledig in het teken van voetbal maar vandaag was dat eventjes anders. Chinese prijsvechter OPPO lanceerde daar namelijk samen met de legendarische voetclub FC Barcelona hun nieuwste smartphone, de speciale OPPO Reno Barcelona Edition.

OPPO consolideert hun samenwerking met FC Barcelona door een ‘gloednieuwe’ smartphone uit te brengen in de iconische kleuren van de tevens iconische voetbalclub. De grootste selling point van het toestel, afgezien van de sexy kleuren, is de geprezen 10x optische zoom camera (48MP).

Die camera heeft een wel heel bijzondere, asymmetrische natuur. Waar de pop-up camera van bijvoorbeeld de OnePlus 7 een rechthoekige module is die in een hoek van 90 graden uit het toestel popt, hanteert OPPO met de Reno een driehoekige camera die als het ware uit het toestel roteert.

Het is zachtst gezegd een bijzondere oplossing voor het selfie-camera-probleem en hoewel niet zo elegant als deze camera-oplossing van OPPO, is het een eigen en karakteristiek design dat een notch omzeilt.

De Reno FC Barcelona Edition is zoals het standaard model (OPPO Reno 10x Zoom) uitgerust met een solide Snapdragon 855, 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Het toestel is vanaf 26 juli verkrijgbaar in Nederland, met €899 zo’n €100 duurder dan het standaard model. Maar hey, als de club van Cruijff, Messi en Ronaldinho in je hart zit, dan kan je portemonnee daar vast wel iets op inleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *