Dit is de Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung heeft zojuist de Galaxy S6 edge+ aangekondigd. De smartphone met 5,7 inch Quad HD Super AMOLED display bouwt voort op de Galaxy S6 edge.

De geruchten blijken overigens te kloppen; de Samsung Galaxy Note 5 is geschrapt, de Samsung Galaxy S6 edge+ moet het gaan overnemen. In Europa althans, want de Galaxy Note-serie blijft in Azië en de Verenigde Staten bestaan.

De eigenschap van Edge toestellen zijn de afgeronde zijkanten. Dit unieke dual-edge design van deze 5,7 inch smartphone (phablet?) wordt gecombineerd met een geavanceerde camera en snelle oplaadtijden, zowel draadloos als met draad. De accucapaciteit is tevens vergroot naar 3000 mAh, maar dat is met een scherm van 5,7 inch geen overbodige luxe. De oplaadtechnologie zou ook verder verbeterd zijn, opladen met draad gaat nu 10 procent sneller en draadloos opladen gaat maar liefst 35 procent sneller. Het volledig opladen van de nieuwe Samsung Galaxy S6 edge+ duurt bedraad 90 minuten en 120 minuten met de draadloze lader (extra accessoire).

De processor en 4 GB RAM (was 3 GB) bieden de volgens Samsung de krachtigste verwerkings- en opslagcapaciteit op de markt, waardoor je als gebruiker probleemloos verschillende taken tegelijk kan uitvoeren. De smartphone heeft een opslagcapaciteit van 32 GB of 64 GB en is beschikbaar in twee verschillende kleuren: Gold Platinum en Black Sapphire.

De Samsung Galaxy S6 edge+ is het nieuwe vlaggenschip van Samsung voor dit najaar. Het verschil met de gewone Samsung Galaxy S6 Edge (zonder plus) zijn de specs en de grootte, de gewone Edge beschikt namelijk over een scherm van 5,1 inch in plaats van 5,7 inch. De Galaxy S6 edge+ is vanaf 4 september in Nederland te koop voor een verkoopadviesprijs vanaf € 799,-.

[gv data=”_Q-p-zkydLQ”][/gv]

9 reacties

 1. Ik wil het niet voor Apple opnemen, want ze zijn te vaak gierig met hun opslag, ram, etc. Maar wat is Samsung weer creatief bezig met hun namen. Apple komt met een grotere iPhone en noemt het “Plus” en dan komt Samsung en noemt het “+”
  Echt typisch Samsung en een van de redenen waarom ik er nooit een zou willen kopen.

 2. Als er nu eens een telefoon komt die er mooi premium uitziet, geen dikke bezels, goede audio input, mooi scherm en processor die nog wel een jaar of 2 meegaat, dan heb je toch een hele goeie die de meeste mensen trekt, niemand zit te wachten op gekkigheid met krom lopende schermen, en allerlei andere poespas.

 3. @mustanggt500: Echt wel … Weleens in je handen gehouden en daadwerkelijk dat scherm gezien ? Heel erg fraai, houd fijn vast, is enorm sterk (!!!) en er zitten wat leuke gadgets bij.
  Het is weer eens wat anders.
  Kost wel wat meer en dat is natuurlijk een downside.

  Wat ik niet snap is een 32Gb versie. 32Gb is niks vandaag de dag, zeker niet voor een Media zwaar toestel want als je niet geeft om HD content dan neem je ook geen Plus versie om alleen te bellen en te appen.

  Begin bij 64Gb en dan 128Gb.

  Zelfde als bij Apple met die idiote 16Gb Ipad versies, slaan werkelijk waar nergens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *