Dit is de schoonste screen protector ooit

Lekker fris!

Je smartphone is eigenlijk een behoorlijk smerig apparaat. Je hebt het ding heel de dag in je hand, bij alles wat je doet. De bacteriën zijn enorm. Een groot deel van die bacteriën komen op je scherm terecht.

Misschien gebruik je een screen protector. Deze zal een hoop van die bacteriën voor zijn rekening nemen. Er is nu echter een zeer schone screen protector die de strijd met vuiligheid aangaat. Het product werd gepresenteerd tijdens CES in Las Vegas.

Het heet de Amplify Glass Anti-Microbial van OtterBox. De screen protector is in samenwerking met Corning ontwikkeld. Met antimicrobiële technologie wordt voorkomen dat bacteriën zich aan het oppervlak van je screen protector gaan kleven.

Mooi meegenomen is dat de screen protector kwalitatief goed in elkaar zit. Volgens OtterBox is het product tot vijf keer beter bestand tegen krassen in vergelijking met standaard screen protectors. Het product komt pas in een later stadium op de markt en is op CES voor het eerst te zien.

Eén reactie

  1. -edit: dank u, is inmiddels gefixt-

    on topic: extra antibacteriële bescherming is zeker zinvol, en als zo’n ding dan ‘vijf keer langer meegaat dan een gewone screenprotector’ (als in: mechanische sterkte? Heel benieuwd hoe ze dit denken te bereiken) dan is dat ook mooi, maar hoe lang gaat die bacteriële werking zelf eigenlijk mee? Ik kan me enkel voorstellen dat die glaslaag is voorzien van een of andere coating met daarin aluminiumoxide of kopermoleculen o.i.d. verwerkt, maar dat zal toch ook weg slijten?

    En de meest Hollandse van alle vragen: wat mag dat dan kosten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *