Dit is de snelst verkopende Nintendo consolegame in Europa

Dit is de snelst verkopende Nintendo consolegame in Europa
Er is sprake van een nieuw record.

Als het goed gaat tonen bedrijven deze trots vaak met mooie statements. Dat is bij Nintendo niet anders. Het Japanse bedrijf heeft bekendgemaakt dat de nieuwe game Super Smash Bros. Ultimate het snelst verkopende spel voor consoles in Europa is. Niet eerder wist een game voor de console van de Mario-maker zo snel over de toonbank te vliegen.

Helaas laat Nintendo niet exact weten hoeveel verkopen het bedrijf behaald heeft. Wel is duidelijk dat Super Smash Bros. Ultimate daarmee games als Zelda, Super Mario Odyssey en Mario Kart 8 achter zich laat. Het succes van Super Smash Bros. Ultimate valt te verklaren. De vechtgame is lekker uitgebreid met veel bekende personages uit andere games.

De game bevat onder meer Solid Snake uit Metal Gear Solid, Sonic en Ryu & Ken van Street Fighter. Combineer dit met Pikachu uit Pokémon of Mario en je hebt een game die ontzettend veel mensen aanspreekt.

Super Smash Bros. Ultimate ligt sinds 7 december in de winkel. In de toekomst komen meer vechters, levels en nummers naar Super Smash Bros. Ultimate als downloadbare content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *