Dit is de snelst verkopende Nintendo-game ooit

Super Smash Bros
De ‘oudjes’ blijven het goed doen.

We hebben het natuurlijk over Super Smash Bros. Ultimate, de game die op 9 december uitkwam voor de Nintendo Switch. Hierin nemen 70 characters uit verschillende bekende games het tegen elkaar op, dus voor iedereen zit er wel wat bij. En dat blijkt te werken, want in krap 8 weken tijd gaan de verkopen door het dak.

Inmiddels staat de teller al op 12 miljoen verkochte exemplaren, zelfs voor Nintendo-begrippen een enorm aantal. Alleen Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario Odyssey verkochten tot nu toe meer met respectievelijk 15 en 13,7 miljoen exemplaren. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voor de nieuwe Super Smash Bros. daar voorbij knalt.

En er is meer goed nieuws voor fans van Super Smash Bros., want tot en met februari 2020 brengt Nintendo nieuwe characters uit. Verder staan er ook online toernooien op de planning, zodat je voor eens en voor altijd kunt bewijzen dat jij de beste Smash Bros-speler bent.

Games als Super Smash Bros. helpen ook de verkoop van de Switch zelf. Waar de Wii U in totaal maar 13,5 miljoen keer verkocht werd, staat de Switch al in 32 miljoen huiskamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *