Dit is de trailer voor Castlevania van Netflix

Auteur: , Geen reacties
Dit is de trailer voor Castlevania van Netflix

Het wordt een nieuwe animatieserie.

Een trailer van de nieuwste serie van Netflix is openbaar gemaakt. Deze nieuwe serie is een bewerking van de populaire Castlevania-games van Konami en draagt dus ook dezelfde naam.

In de trailer komt duidelijk naar voren dat Netflix de retro charme, gothic scares en liefde voor geweld van de originele gameserie heeft overgenomen. In de trailer is eerst een oude Nintendo console te zien met een Castlevania spel er bovenop. Deze wordt aangezet. Een 8bit menu van Netflix verschijnt, waarna de trailer van Castlevania pas echt begint.

Volgens de officiƫle beschrijving van Castlevania is het een donkere middeleeuwse fantasie, over het laatst overlevende lid van de onteerde Belmont Clan. Dit laatst lid probeert Oost Europa te redden van de ondergang door Vlad Dracula Tepe.

De geanimeerde serie is van Frederator Studios en geschreven door auteur en stripboek icoon Warren Ellis. Ellis is bekend van de stripboeken ‘Red’ en ‘Hellblaze’.

De serie komt vanaf 7 juli op Netflix. Het tweede seizoen is al gepland voor 2018.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).