Dit is de ultieme Nintendo Switch versie [video]

Auteur: , Geen reacties
Ultieme Nintendo Switch versie

Vooral interessant voor alle Zelda-fans onder ons.

Hoewel de Nintendo Switch redelijk goed is ontvangen door critici, zijn er ook wat verbeterpunten. Bij de release waren er namelijk weinig topgames te koop. The Legend of Zelda: Breath of the Wild was gelukkig wel heel snel beschikbaar. Voor de echte Zelda-fanaat is er nu echter ook een wel heel bijzondere Switch-versie te koop.

De creatieve mensen van Makomod hebben namelijk onderstaande Nintendo Switch in elkaar gezet. Het model is volledig gebaseerd op The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Makomod noemt het apparaat lieftallig de ‘Sheikah Switch’. Op dit moment is er nog geen enkele vergelijkbare Switch te vinden.

De speciale versie is onder andere opgebouwd uit echt hout en leer, wat de prijs op eBay natuurlijk alleen maar doet stijgen. Op dit moment is het hoogste bod maar liefst 690 euro, een stuk hoger dan de originele adviesprijs voor een reguliere Switch.

Makomod geeft de uiteindelijke koper het advies mee om de Sheikah Switch Mod vooral als collectors item te zien en veilig op te bergen in een vitrine. Natuurlijk kun je ook gewoon je spellen spelen op het apparaat, maar het zou inderdaad erg zonde zijn als deze speciale variant op de een of andere manier beschadigd raakt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).