‘Dit is de USB-C lader van de nieuwe iPhone’

Auteur: , 5 Reacties
'Dit is de USB-C lader van de nieuwe iPhone'

We call it. Charger.

De verwachting is dat Apple de overstap gaat maken naar USB-C met de iPhone. De techniek begint langzaamaan de standaard te worden en met de MacBook heeft Apple al laten zien USB-C te omarmen. Het is dus niet de vraag of, maar wanneer Apple gaat overstappen op USB-C. Eerdere geruchten hebben erop gewezen dat de iPhones die later dit jaar onthuld gaan worden USB-C krijgen en dit nieuwe lek laat dat nog eens zien.

Via Macotakara zijn deze foto’s naar voren gekomen. Op de plaatjes is een USB-C lader te zien met een typisch design dat we kennen van andere Apple laders en accessoires. Uiteraard heeft Apple niet gereageerd op de geruchten, maar de kans is sterk dat dit the real deal is. De onthulling van de nieuwe iPhone is nog maar enkele maanden van ons verwijderd.

Heel spannend is het allemaal niet. De overstap van Lightning naar USB-C is echter wel gemakkelijker. Minder diverse kabels in huis kun je natuurlijk alleen maar toejuichen.

lader5 reacties

Wereldnieuws.. morgen op de voorpagina van de Telegraaf.
dat andere merken dit al jaren hebben, daar maalt niemand om maar OOOOH apple doet het, dan is het plots goed!

dat ze eens een magnetische lader maken zoals bij de laptops…zou tenminste handig zijn en bestaat aftermarket reeds
@jantje_555: Apple is net afgestapt van de magnetische connector bij hun laptops…
@jantje_555: nou het gros van de USB-C laders die nu meegeleverd worden bij smartphones zijn USB-A naar USB-C.

Dat is wezenlijk wat anders, of mensen dat kunnen en willen begrijpen omdat dit om een Apple lader gaat is nog maar de vraag.

Haters gonna hate.
En toch geloof ik het nog niet… ik geloof best dat één kant van de draad een USB-C wordt maar de andere kant toch lightning omdat… Apple

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).