Dit is de Xbox One in het wit!

Xbox One in het wit
Maar jij krijgt hem niet.

Tenzij je bij Microsoft HQ werkt. Op de afdeling Interactive Entertainment Business om precies te zijn, en voor 12 juli fulltime in dienst bent bij de computergigant uit Redmond. Voor deze medewerkers heeft Microsoft namelijk een fijn cadeautje klaarstaan in de vorm van een witte Xbox One.

Daarmee heb je een uiterst exclusieve gameconsole in handen, want de Xbox One bij de lancering enkel in het zwart te verkrijgen. Ook krijgt deze medewerkerseditie de inscriptie “I made this” op de voorkant. Een fraaie beloning voor je medewerkers, dunkt ons, maar een levenslang abonnement op Xbox Live kon er niet vanaf. Ze krijgen de dienst wél een jaartje gratis. Ook worden ze voorzien van alle spellen die op launch day beschikbaar zijn. Not bad.

De foto (HIER in het groot) is afkomstig van Reddit, en vooralsnog lijkt het geen hoax te zijn. Nu nog een witte Kinect, en de set is compleet.

de Xbox One wordt in 2014 in Nederland gelanceerd.

Nog geen reacties

  1. Ik wacht wel op de 2e generatie. Die net als de 360 2e generatie beter werkt. Geen kinderziektes (rrod) of andere meuk heeft. En cheaper is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *