Dit is een 43-inch monitor van Dell

Dell Monitor
Want waarom genoegen nemen met minder?

Lijkt me niet per se fijn, de hele dag op twintig centimeter afstand van deze kolos zitten. Ga dan gewoon meteen in Virtual Reality naar die grafieken kijken. Vast ook goed voor de concentratie.

De Dell 4K P4317Q monitor is een reusachtig ding met een schermdiagonaal van 43 inch. Groter dan de meeste televisies en zeker groter dan het scherm van je laptop of je huidige desktop-monitor.

Dell zegt zich met het ding vooral te willen richten op gebruikers die veel multitasken, en verschillende vensters tegelijkertijd op een comfortabele grootte willen bekijken.

Daar is hij dan ook uiterst geschikt voor als je bedenkt dat er vier Full-HD schermen tegelijkertijd kunnen openstaan en alles probleemloos (en randloos) blijft draaien. De monitor beschikt verder nog over vier USB 3.0-aansluitingen, twee keer HDMI, een DisplayPoort en een Mini DisplayPoort, én een VGA-poort. Tot slot claimt Dell dat hij tot 30% zuiniger is dan andere monitors, maar dat zal dan wel relatief aan het aantal pixels zijn, ofzo. Met 1349 dollar is de 4K P4317Q-monitor alvast niet zuinig voor je portemonnee.

Nog geen reacties

  1. Als je dit artikel met het artikel van Tweakers over hetzelfde onderwerp vergelijkt snap ik eigenlijk wel waarom Apparaat by gaf het minst populair van het AB-netwerk is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *