Dit is een foto van een Bentley Mulsanne

Auteur: , 6 Reacties
Bentley Foto

Het lijkt de Golden Gate bridge, maar in werkelijkheid is het een foto met 53 miljard (!) pixels.

Een uniek project: met behulp van Nasa-technologie werd een foto met een krankzinnige hoeveelheid pixels gemaakt. Op de site van Bentley kun je er op inzoomen, tot het Bentley-logo op de bijrijdersstoel aan toe. Vervolgens kun je in het interieur rondkijken – met je mobieltje kan dat gewoon door je toestel te bewegen.

De afbeelding is samengesteld uit 70 afzonderlijk genomen foto’s. Bentley gebruikte daarvoor een panorama-techniek die door Nasa werd ontwikkeld om dergelijke afbeeldingen te maken met foto’s van Mars-rover Curiosity. Print je alles uit, dan krijg je een plaatje ter grootte van een voetbalveld.

De promotiestunt voor de $330.000 kostende Mulsanne (rijtest) is bedoeld om de aandacht te vestigen op Bentley’s oog voor detail.6 reacties

Tot aan de stiksels van het logo zelfs. Heel indrukwekkend. maar je kunt helaas alleen op de Bentley met lelijke kikkerogen inzoomen.
de bentley lijkt er precies digitaal opgeplakt
@Jantje_555: inderdaad, lijkt wel alsof er een barbie achter het stuur zit..
@gwnbmw: het heeft dan ook niet dezelfde beleving als een BMW
@Jantje_555: nee, maar de meeste mannen zijn niet plastic fantastic…
Niet echt een foto dus. Gewoon digitaal bewerkt met uitstekende foto’s van een Bentley waarop je telkens inzoomt. Ik wil liever die stad daar in de verte bekijken dan een Bentleystoel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).