Dit is een handige manier om je opladers te bewaren

Opladdbak
Loop jij ook altijd zo te klooien met je opladers? Dan is deze ‘plank’ wellicht een stijlvolle oplossing voor je probleem.

Zeker als je veel verschillende opladers hebt dan kan het nog wel eens een zooitje worden op je bureau. Niet alleen raken ze in de knoop, maar het vinden van de juiste oplader is sowieso een opgave.

Dit keurige houten plankje met speels vormgegeven gleuven is dan een mooie oplossing. Er is ruimte voor acht opladers en dat zal ongetwijfeld voor de meeste mensen meer dan genoeg zijn.

Oplaadbak

Nog geen reacties

 1. wouw dit idee stamt echt uit het jaar 2000… je hebt of een apple aansluiting of een Mirco USB… en over 5 jaar heeft iedereen of een apple oplaadmatje… of een universele oplaadmatje.

 2. Hallo allemaal,

  Mijn naam is Chris Fandz de ontwerper van de bovenstaande Universal dock. Wilde Robert en Apparata.nl bedanken voor die een van mijn ontwerpen.

  Ook Wouter, Als ik je respect mag corrigeren, Ik verscheep producten wereldwijd. In feite gewoon ik een bestelling vandaag afgevoerd naar het Den haag en een andere naar Australië.

  Beste wensen,

  Chris

  The English version before the google translation is below

  My name is Chris Fandz the designer of the above Universal dock. Wanted to thank you Robert and Apparata.nl for featuring one of my designs.

  Also Wouter, If I may respectfully correct you, I ship products worldwide. In fact I just shipped an order off to the Den haag and another to Australia today.

  Best wishes,
  Chris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *