Dit is een SanDisk externe SSD met 2 TB ruimte

Auteur: , 1 Reactie
SanDisk ssd

SanDisk komt met een reeks high-performance drives, welke tot wel 9 keer sneller zijn dan een portable hard drive.

1,9 TB ruimte
De SanDisk Extreme 900 Portable SSD (rechts op bovenstaande afbeelding) is gebouwd voor optimale prestaties en capaciteit (tot 1.92TB). Dankzij een compacte en stootvaste aluminium behuizing kunnen gebruikers de SanDisk Extreme 900 Portable SSD overal mee naartoe nemen. Met snelheden tot 850MB/s reduceert de SanDisk Extreme 900 Portable SSD transfertijden ingrijpend, waardoor gebruikers vrijwel direct aan de slag kunnen met grote bestanden. Deze nieuwe drives worden geleverd met zowel USB Type-C als Type-A kabels om optimale flexibiliteit te bieden wanneer er op verschillende systemen wordt gewerkt.

Klein maar krachtig
De SanDisk Extreme 500 Portable SSD (links op bovenstaande afbeelding) is ongeveer de helft kleiner dan een smartphone maar is tot 4 keer sneller dan een mobiele hard drive. Met deze nieuwe pocket-size drive kunnen gebruikers video’s en foto’s met snelheden tot wel 415MB/s overzetten. De capaciteit is tot 480GB en de SanDisk Extreme 500 Portable SSD’s zijn afgewerkt in zwart met een rubberen bumper en metalen bevestigingsring.

Prijzen en beschikbaarheid
De SanDisk Extreme 500 Portable SSD’s is wereldwijd beschikbaar met capaciteiten van 120GB, 240GB en 480GB, adviesprijzen zijn $99.99, $149.99 en $239.99. De SanDisk Extreme 900 SSD’s is wereldwijd beschikbaar met capaciteiten van 480GB, 960GB en 1.92TB. De adviesprijzen zijn respectievelijk $399.99, $599.99 en $999.99. De genoemde SSD devices worden geleverd met drie jaar garantie, een releasedatum is echter nog niet genoemd.1 reactie

Heeel vet spul dit, ziekelijk snel eigenlijk voor een extern medium. Zat me laatst al af te vragen waarom ze nog niet bestonden. Wilde zelf al een externe behuizing met USB opofferen en daar m’n eigen SDD in doen, gewoon omdat het kan..

Anyways; handig om flitsend snel wat .mkv films op te slaan of een kleine muziek-collectie voor als je naar vrienden gaat of iets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).