Dit is een speedboot én een duikboot

Dit is een speedboot én een duikboot
Als Batman een boot zou hebben..

Het lijkt op een combinatie van James Bond en Batman. Niet alleen helden uit wereldberoemde films, maar ook de gemiddelde man wordt hier vrolijk van. Waar we naar kijken is een supergave uitvinding genaamd The Hyper-Sub MSV.

Het bijzondere vaartuig kan gebruikt worden als speedboot, maar is tevens in staat zich om te toveren als een echte duikboot. Als speedboot ziet The Hyper-Sub MSV er stoerder uit dan je wellicht zou denken. De topsnelheid bedraagt slechts 56 km/u, wat niet heel hard gaat voor een speedboot. Maar ja, wat wil je. Kan jouw speedboot onder water en maar liefst een afstand van maximaal 480 kilometer afleggen zonder boven te komen?

Dit is een speedboot én een duikboot

Om The Hyper-Sub MSV tot werkelijkheid te laten komen is er geld nodig. De makers zijn op zoek naar investeerders om het project daadwerkelijk mogelijk te maken. Het team is zoekende naar middelgrote investeerders die minimaal 4.500 dollar in The Hyper-Sub MSV willen steken. Een video van een prototype check je hieronder. Of deze niche een kans van slagen heeft? De makers uit de Verenigde Staten zijn er heilig van overtuigd.

[gv data=”ArJnilERlZM”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *