Dit is een speelgoedgeweer voor grote kinderen [video]

Nerf-ultra-one-blaster
Kan jij jouw doel raken vanaf 37 meter?

Velen van ons zullen als klein kind met speelgoedpistooltjes in de weer geweest zijn. In Amerika is de Nerf al een tijd populair. Dit zijn speelgoedpistolen voor grote jongens, zullen we maar zeggen. Met de nieuwste Nerf Ultra One Blaster heeft de fabrikant van de automatische speelgoedpistolen een nieuwe vinding geïntroduceerd. Deze zorgt ervoor dat je de pijltjes, die je met deze pistolen afschiet, wel 37 meter ver kunt laten vliegen. Volgens fabrikant Hasbro is het geheim een nieuw soort schuim, een nieuwe top en zo licht mogelijk materiaal.

Zo kun je dus vanaf grote afstand jouw doel raken. Overigens komt het aan op de eerlijkheid van de spelers. De pijlen, die voorzien zijn van een zachte top, laten geen sporen achter. Anders dan met bijvoorbeeld paintball of lasergeweren zie je niet dat je de tegenstander geraakt hebt. Dat zal met deze nail gun, die gelukkig niet in productie is gekomen, wel anders zijn.

De afstand verraadt het al, je hebt voor dit soort games wel een flink terrein nodig. In een wat ouder filmpje gaat de redactie van Cnet, die ook dit pistool aankondigt, de strijd met elkaar aan. Of het in het ligt van de politiek nu verstandig is om hiervoor het terrein van een basisschool te kiezen? De vraag stellen is hem beantwoorden.

[gv data=”H9z3qiZean0″][/gv]

Zou dit ook een rage kunnen worden in Nederland? Nerf Ultra One Blaster is in ieder geval vanaf 1 oktober te koop. Mocht je een eerdere uitvoering van de Nerf hebben, zoals de Nerf Fortnite dan zul je moeten kiezen. De nieuwe pijltjes zijn namelijk niet te gebruiken in de oudere geweren. Wel laat Hasbro weten dat de pijltjes ook geschikt zullen zijn voor toekomstige opvolgers van de Nerf Ultra One Blaster. Het apparaat zal zo’n EUR 45 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *