Dit is er nieuw in iOS 11.3

Auteur: , 2 Reacties
iOS 11.3

Het heeft even geduurd, maar Apple heeft iOS 11.3 eindelijk uitgebracht. Dit is er nieuw in het mobiele besturingssysteem.

iOS 11.3 werd op de achtergrond al een tijdje getest, dus in principe was al duidelijk welke nieuwe features Apple wilde introduceren. Toch zetten we ze nog even voor je op een rijtje, zodat je meteen weet of je deze update moet installeren of ‘m beter links kunt laten liggen. Komt ‘ie.

De belangrijkste feature heeft natuurlijk te maken met de accu. Je kunt nu eindelijk zien hoe het met de capaciteit van je accu gesteld is: werkt ie nog naar behoren of is de accuduur flink afgenomen? Daarnaast kun je zien of dat invloed heeft op de prestaties van je toestel en of de processor afgeknepen wordt.

Standaard is het zogenaamde performance management niet actief op je iPhone. Dat gebeurt pas als het toestel onverwacht uitvalt door problemen met de accu. Vervolgens kun je het handmatig wel weer uitzetten, maar de vraag is dan wat je liever hebt: een onstabiele of een langzamere telefoon.

ARKit 1.5 is ook nieuw, waardoor er meer mogelijkheden zijn voor ontwikkelaars die met augmented reality aan de slag willen. Zo worden vormen van objecten preciezer weergegeven en is het mogelijk om objecten aan verticale oppervlakken te hangen.

iPhone X-gebruikers kunnen aan de slag met nieuwe Animoji: een draak, een beer, een skelet en een leeuw. Kortom: een hoop nieuw vertier voor iedereen met een smartphone van 1000+ euro. Ook nieuw: in de App Store kun je recencies voortaan filteren, zodat je alleen de reviews ziet die je echt nodig hebt.

Apple plet ook de nodige bugs in iOS. Zo wilde het nog weleens voorkomen dat het scherm niet aan ging als je gebeld werd, waardoor je niet kon opnemen. Ook het afspelen van voicemail-berichten en het synchroniseren van contacten en muziek via bluetooth zou weer naar behoren moeten werken.2 reacties

“Kortom: een hoop nieuw vertier voor iedereen met een smartphone van 1000+ euro.”

Waarom wordt prijst van de X ALTIJD op een negatief klinkende toon door jullie benadrukt?
@exotic: Als ze positief zijn, gaan alle fandroids weer klagen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).