Dit is hem: de beste Star Wars drone tot nu toe

Speederbike-Drone
Als de drone-hype ons de afgelopen maanden iets opgeleverd heeft, dan zijn het wel de Star Wars-replica’s die ermee gemaakt worden. Deze speederbike-drone gaat er echter met de prijs voor gaafste tot nu toe vandoor.

De laatste tijd hebben we Star Wars-drones al vaker onder de aandacht gebracht, zoals deze en deze, maar we konden het niet maken om deze Speederbike over te slaan. Het gave aan deze drone is dat het niet alleen een Speederbike is, maar dat er ook een Scout Trooper bovenop zit.

Actiefiguurtje
Techneut Adam Woodworth bouwde een simpel actiefiguurtje van HASBRO om tot de drone die iedere Star Wars-fan een keer wil besturen. Hij heeft zijn volledige project stap voor stap uitgelegd op deze website, waar je ook kunt zien hoe hij een relatief zwaar frame in de lucht kon houden.

Om het feest compleet te maken zit er zelfs een cameraatje in de helm van de Scout Trooper, zodat je precies kunt zien wat hij ziet als hij tussen de bomen door zoeft.

[gv data=”1lg5YRMJY6I”][/gv]

2 reacties

  1. Briljant. De millennium falcon was ook gaaf, maar dit is wel heel leuk. Eens kijken hoe lang het duurt voordat George Lucas zelf met dit soort speelgoed gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *