Dit is het bazigste bureau van bazige bureaus

Auteur: , Geen reacties
Ik lig op kantoor

Voor slechts $6.000 kan jij voortaan in een ligkantoor werken.

Alles aan een tandartsenstoel is fantastisch. Behalve dat de stoel in een tandartsenpraktijk staat en er een tandarts bij hoort. Maar wat nou als je een tandartsenstoel hebt, die ook je kantoor is. Een ligkantoor. De droom van iedereen, en zeker van mensen die wel eens pijn in hun rug hebben.

Het geval is ontwikkeld door Altwork een startup uit, hoe kan het ook anders, Amerika. Uiteraard zit de startup in Californiƫ in de buurt van de beoogde klanten: programmeurs. Maar ook designers, schrijvers en andere figuren die veel en lang achter hun computer zitten mogen er best een kopen.

De gelukkige bezitters van een Altwork Station kunnen vier standen instellen: staand, normaal, samenwerken en focus. Staand en normaal doen precies wat je ervan verwacht. Samenwerken betekent dat je de monitor aan de arm kunt op en neer draaien en focus maakt van je bureau een ligtoestand met je monitor boven je en het toetsenbord in verticale houding voor je.

En nu vraag je je natuurlijk af, hoe komt het dat niet alles naar beneden lazert als je het verticaal zet? Nou, dat komt door magneten die de belangrijke dingen aan je bureautje blijven hangen.

Overigens hebben we een aanbiedinkje voor je, als je nu snel zo’n geval bestelt krijg je hem voor $3.900 mee in plaats van $5.900.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).